Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La pista de gel de Blanes ha comptat amb 2.700 usuaris durant les festes de Nadal

L'ajuntament subratlla que aquesta instal·lació ha sigut respectuosa amb el medi ambient i que no ha suposat un malbaratament hídirc ni energètic


La pista de gel artificial de Blanes ha registrat un total de 2.701 usuaris i usuàries aquestes festes de Nadal. La pista, una de les principals novetats al municipi per la celebració de les festes, ha estat en funcionament el 21 de desembre al 4 de gener a la plaça dels Dies Feiners.

Des de l’Ajuntament de Blanes assenyalen que fan un balanç positiu de la iniciativa. A més, valoren positivament el nombre d’usuaris i usuàries que han patinat per la pista de gel sintètic, que han sigut infants, joves i adults. També assenyalen que malgrat que el gel era sintètic, és a dir, no era aigua congelada, la sensació era semblant al gel de veritat. El fet que es tractés de gel sintètic ha contribuït que no hi hagués un malbaratament hídric ni energètic. Així, l’ajuntament subratlla que aquesta instal·lació ha sigut respectuosa amb el medi ambient.

D’altra banda, l’Ajuntament de Blanes va repartir invitacions a famílies vulnerables per aconseguir que ningú es quedés sense poder patinar per la pista. En total, 313 nenes i nens les han fet servir.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit