Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Penya de Vidreres i els Armats de Mataró reben el premi de La Grossa amb La Dooble


La Penya Barcelonista de Vidreres i els Armats de Mataró han rebut el premi que van guanyar amb La Dooble de La Grossa de Cap d’Any. Els selvatans van guanyar el segon premi promocional dotat de 20.000 €. Per la seva banda, els de la capital del Maresme van rebre el tercer premi dotat de 10.000 €.

La Grossa amb La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal i està pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. En aquesta edició un total de 625 clubs i entitats del territori han participat.

La Penya de Vidreres ha rebut aquest dimecres el premi. Durant l’acte, el president, Francesc Xavier Navarro, ha explicat que el número el van triar entre tots; “cada persona va dir un número. Més compartit no podia ser”. Amb el premi, com han explicat, canviaran la televisió i el mobiliari. Amb la resta, expliquen que tenen al cap una activitat de caràcter social.

Per la seva banda, els Armats de Mataró van repartir 100.000 euros amb el número 25478. Aquesta entitat té més de 300 anys d’història i ha estat declarada Patrimoni Cultural de la ciutat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit