Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La I Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat ha “superat expectatives”

El consistori avança que la continuïtat està "garantida"


La primera Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat de Mar ha “superat les expectatives”, segons assenyala del consistori malgratenc. L’ajuntament també assenyala que la fira, celebrada aquest dijous, ja sigut molt ben acollida per part de visitants i també empreses, centres i entitats. Així, l’Ajuntament de Malgrat assenyala que la seva continuïtat està “garantida”.

Pel que fa als participants, la I Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat va comptar amb 54 expositors. D’aquests, 11 eren de centres formatius del territori com  l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat, Institut Professional de Turisme Eqüestre del Maresme, Institut Joan Coromines de Pineda de Mar, Comastech Centre Politècnic Comas de Blanes o el Tecnocampus de Mataró. Aquesta oferta formativa la van visitar més de 600 alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicle Formatiu de Malgrat de Mar.

D’altra banda, 23 empreses locals van participar en la fira oferint llocs de feina, creant xarxa o promocionant la seva activitat, segons assenyala el consistori. En total, van presentar 70 ofertes de feina empreses com Hotel Tropic Park, Aqua Hotel i Atzavara, Capfun Tordera Nacions, Golf Hotel Malavella, AGC Pharma Chemicals, 5 Sentits Espai Acomanyament Criança o Moventis, entre d’altres.

També hi van participar 19 entitats que treballen per millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca activa de feina. Algunes van ser el Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Malgrat, el Suport a l’Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Maresme, l’Oficina de Treball de l’Alt Maresme, Adecco TT, la Fundació Gentis o la plataforma Contrata tu sector.

A més, 50 persones també van participar en les entrevistes ràpides de fina Speed Dating. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit