Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La gent que viu en pobles més petits o lluny de les grans àrees urbanes també té dret a tenir oferta cultural a la porta de casa”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Pau Planas, director artístic del Festival Intrèpid de Riudellots de la Selva. Hi hem parlat sobre aquest festival i la seva primera edició, que se celebrarà el 15 i 16 de juny.

L’Intrèpid “neix de la voluntat de portar a un poble com Riudellots portar aquest nivell d’artistes”, explica Planas. “Sempre hem cregut que la música ha d’arribar a tot arreu i que la gent que viu en pobles més petits o lluny de les grans àrees urbanes també té dret a tenir oferta cultural a la porta de casa”, diu. A més, remarca que la idea és “oferir un projecte que pugui connectar amb el públic, que li pugui generar un interès més enllà de l’interès genèric que ofereix un festival”.

D’altra banda, el director artístic de l’Intrèpid assenyala que “no hi ha tants festivals que apostin per aquesta diversitat de grans noms i artistes emergents”.

Planas també explica que un objectiu és “aconseguir que ningú es quedi a cas per una raó econòmica”. Per això, apunta que s’ha pensat el festival amb preus barats i amb descomptes i abonaments.

Amb tot, Planas assenyala que “tenir una oferta com el festival és una manera de reivindicar el poble i de dinamitzar-lo”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit