test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La gent que vingui no es trobarà un macrofestival, som un festival de proximitat que no vol créixer de dimensió, vol créixer en qualitat”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Carlos Moreno, membre de l’organització del Posidònia Fest. Hi hem parlat sobre l’edició d’aquest any del festival, que se celebrarà del 28 al 31 d’agost, i que s’ha presentat aquest dimecres.

El Posidònia Fest deu el seu nom, com explica Moreno, al fet que “a Mataró i a bona part del Maresme tenim una de les praderies de posidònia més importants pel que fa a extensió de tot el Mediterrani”. Moreno, també assenyala el compromís d’aquest esdeveniment amb la sostenibilitat i el medi ambient. En aquest sentit assenyala que algunes de les coses que fan és tancar els equips tècnics quan no estan engegats, aprofitar el material d’un any per l’altre, reciclar tots els residus o contractar empreses de quilòmetre zero perquè la petjada sigui mínima.

D’altra banda, des del Posidònia Fest també assenyala que “sempre hem apostat per artistes de km0”. En aquesta edició hi actuarà Judit Nedderman, Carola Ortiz i “tres propostes més d’artistes del Maresme sortides d’una crida on s’hi poden apuntar fins al 23 de juny a través de la pàgina web del festival”. Moreno apunta que aquesta “combinació d’artistes emregents i dels que són més mediàtics, és un bon equilibri”. A més, també destaca que aquest festival li dona “valor del directe i de proximitat amb l’artista”.

“Volem diferenciar-nos dels grans festivals. La gent que vingui no es trobarà un macrofestival, som un festival de proximitat que no vol créixer de dimensió, vol créixer en qualitat”, apunta.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit