Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La fiscalia de Mataró reactiva la investigació contra el professor de La Salle acusat d’abusos sexuals


La fiscalia de Mataró ha reactivat la investigació contra el professor de La Salle de Premià de Mar per abusos sexuals al centre. Així ho ha avançat El Periódico i fonts judicials han confirmat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

El cas es va iniciar amb la denúncia de l’escriptor Alejandro Palomas, qui va relatar els abusos que va patir de nen, a mitjans dels anys 70. Pocs dies després de la denúncia, el jutge va decidir arxivar el cas perquè es tractava de fets prescrits.

Ara, una nova denúncia d’una altra exalumne del mateix professor, podria servir per continuar amb la causa. Es tractaria de fets ocorreguts entre el 2007 i el 2008, segons ha explicat la víctima a El Periódico.

L’acusat, el germà Linares, va arribar a La Salle de Premià als anys setanta. L’última denúncia feria referència a la segona etapa de Linares al centre del Maresme. Entremig va passar uns anys a La Salle de Montcada i Reixac, on diversos alumnes també han relatat que van patir abusos per part d’aquest professor.

Foto: La Salle Premià

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit