Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Fira de l’Avet d’Espinelves preveu rebre més de 90.000 visitants

Per evitar problemes de mobilitat, l'Ajuntament ha creat unes 200 noves places d'aparcament, però de cara a la pròxima edició, s'està valorant oferir un servei de bus que comuniqui Espinelves amb Vic


Espinelves torna a acollir una nova edició de la Fira de l’Avet. Enguany, el certamen tindrà lloc del 2 al 10 de desembre i preveu rebre més de 90.000 visitants. Per evitar problemes de mobilitat, l’Ajuntament ha creat unes 200 noves places d’aparcament. Tot i això, el seu alcalde, Antoni Tanyà, recomana visitar la fira els primers dies perquè és quan hi ha menys afluència de gent. De cara a la pròxima edició, s’està valorant oferir un servei de bus que comuniqui Espinelves amb Vic. El certamen tindrà un centenar de parades, 10 més que l’any passat. La meitat s’han construït de nou amb fusta. A més, hi haurà set parades d’avets, totes de veïns del poble. En total, es preveuen vendre uns 3.000 arbres.

La 42a Fira de l’Avet d’Espinelves arriba amb novetats. L’Ajuntament ha renovat tots els cartells que indiquen el certamen, i també s’han renovat amb fusta la meitat del centenar de parades que té la fira. I per resoldre un dels principals problemes del certamen, el de la mobilitat, s’han creat prop de 200 nous llocs d’aparcament.

L’alcalde confia que les obres de l’R3 no tinguin massa afectació, i reconeix que la majoria de visitants de la Fira arriben amb el seu propi vehicle. De cara a la pròxima edició, s’està valorant crear un servei de bus que comuniqui el poble amb Vic.

Tot i que el certamen se celebra del 2 al 10 de desembre, es preveu que del 6 al 10 seran els dies de més afluència de gent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit