Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La CUP Blanes presenta les 10 persones que encapçalaran la llista per les eleccions


CUP Blanes ha presentat la llista amb la que es presentaran a les eleccions municipals d’aquest pròxim mes maig. L’acte, celebrat aquest dissabte al Passeig de Mar, ha estat moderat per l’actual diputat de la CUP al Parlament per les comarques gironines, Dani Cornellà.

CUP Blanes ja va presentar fa mesos, i a través de les xarxes socials, les cinc primeres persones de la llista electoral. En aquesta presentació el partit va explicar que el seu projecte polític “continua sent una eina de transformació col·lectiva”.

Aquest dissabte, CUP Blanes ha presentat els cinc noms següents que encapçalaran la llista al municipi de Blanes per les eleccions del maig. Entre la desena de noms trobem Carles Estrígana, com a cap de llista; M. Àngels Esteban; David Gómez; Neus Romano; Clara Castrillo; Jaume Pujadas; Urszua Sienczak; Lidia Baltrons; Esteve Gibernau; i, Alba Isern.

A l’acte, CUP Blanes també va posar de manifest la feina feta al consistori blanenc quan tenien representació i, també, la que han dut a terme fora d’aquest. A més, també han presentat propostes com reprendre el projecte ‘Diners al carrer’, crear una taula de salut o fer un cens dels pisos buits en mans de grans tenidors, entre d’altres.

Foto: CUP Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit