Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva participa en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell

Del 5 al 19 de juny, la unitat de Dermatologia de l'Hospital de Calella oferirà visites gratuïtes de 15 minuts


Per primera vegada, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva participarà en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell. Les tardes del 5 al 19 de juny, la unitat de Dermatologia de l’Hospital de Calella oferirà visites gratuïtes de 15 minuts als usuaris que participin en aquesta iniciativa.

La campanya Euromelanoma té com a objectiu la prevenció i el diagnòstic precoç de les lesions pigmentades de la pell, amb un enfocament especial en la detecció de lesions canceroses com el melanoma i altres tipus de càncer. El càncer de pell és el tipus de càncer més freqüent al món i el provoca, principalment, l’exposició al sol.

Amb aquesta iniciativa, doncs, la població té la possibilitat de revisar-se la pell amb dermatòlegs en jornades gratuïtes i accessibles.

Per participar en aquesta campanya cal omplir un formulari prèviament a través de la pàgina web Euromelanoma. La Corporació apunta que si a través del qüestionari es detecten factors de risc personals o familiars de càncer de pell, es programarà automàticament una cita de 15 minuts amb l’especialista.

La campanya Euromelanoma es desenvolupa a nivell europeu i hi participen una trentena de països.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit