Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva crea un grup de suport al dol

Les sessions grupals que es faran al CAP de Lloret seran dirigides per una psicòloga referent de benestar emocional i salut comunitària


Dins del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha creat un grup de suport al dol. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones que estiguin en un procés de dol i que siguin ateses a les àrees bàsiques de salut de la Corporació, és a dir, a l’ABS Calella, ABS Malgrat i Palafolls i ABS Lloret-Tossa.

El grup de suport al dol es reunirà cada quinze dies. Tot i que encara no s’ha establert la data d’inici, el dia de reunió serà els dimecres de 15 h a 16.30 h al CAP Dr. Francisco Benito Inaraja de Lloret de Mar. Des de la Corporació subratllen que aquest grup, tot i fer-se a Lloret, també està obert a persones de Tossa de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar i Calella.

Les sessions grupals seran dirigides per una psicòloga referent de benestar emocional i salut comunitària. L’objectiu, segons explica la Corporació, és crear un espai d’acompanyament i suport mutu en el procés de dol per tal de compartir i expressar sentiments i vivències amb altres persones que viuen una situació de pèrdua. D’aquesta manera, poder facilitar l’acceptació de la pèrdua i aprendre a viure sense la persona estimada tot respectant el ritme de cadascun durant el procés de dol.

Per formar part del grup de suport al dol, les persones interessades hauran d’inscriure’s i realitzar una entrevista prèvia amb la psicòloga del grup.

El Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària en què s’inclou aquest grup té l’objectiu de vetllar pel benestar emocional de les persones a través de diversos tallers i activitats, segons apunten des de la Corporació.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit