Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La carrossera arbucienca Indcar ha crescut un 40% durant el 2023

La companyia subratlla que l'increment de vendes es deu a la recuperació del sector i l'aposta per internacionalitzar-se


La carrossera Indcar d’Arbúcies ha crescut un 40% durant el 2023 i ha tancat l’exercici facturant prop de 45 milions d’euros. La companyia especialitzada a fabricar minibusos subratlla que l’increment de vendes es deu a dos aspectes: la recuperació del sector i l’aposta d’Indcar per internacionalitzar-se.

Indcar va néixer el 1888. Des de llavors, s’ha consolidat com a líder europeu del sector dels minibusos. L’empresa compta amb dues plantes de producció, una a Arbúcies i una altra a Romania. A més té filials comercials a Itàlia i França. La seva plantilla supera els 280 treballadors.

Aquest 2023, la companyia selvatana ha tancat l’any amb un creixement del 40% de les vendes. Així, ha fregat els 45 MEUR de facturació. Durant tot el 2023, Indcar va fabricar 453 minibusos des de les seves plantes. Gaël Queralt, CEO de la companyia, destaca que aquesta és “una fita assolida gràcies a la recuperació del mercat turístic i la consolidació de la nostra posició al segment urbà i escolar”.

En paral·lel, Indcar també ha intensificat la seva presència en mercats exteriors. En l’últim any, el 89% del que ha facturat la companyia d’Arbúcies corresponen a vendes fetes a l’estranger. Principalment a països com Itàlia, França, Suècia i Bèlgica.

Pel que fa als models, el més venut és el MOBI amb un 76€ de tota la producció d’Indcar. Es tracta d’un minibus urbà, d’entre 30 i 40 places, pensat tant per al transport públic com per trajectes escolars. El segon model més popular és el WING, més específic per al turisme i que, aquest 2024, Indcar vol potenciar per fer-ne créixer les vendes.

Aposta per la mobilitat sostenible

D’altra banda, Indcar subratlla que aquest 2023 ha sigut “un any decisiu” per la companyia perquè la companyia ha engegat la seva aposta cap a la mobilitat sostenible. En aquest sentit, el juny passat l’arbucienca va signar un acord de comercialització amb Bluebus, del Grup Bolloré, per distribuir el seu model de minibús elèctric a l’Estat i, també, a Itàlia.

Segons la carrossera el projecte “ja està donant fruits”. Indcar ha guanyat una adjudicació per fabricar 30 minibusos per al Grup Torinès de Transport (GTT), l’empresa que s’encarrega del transport públic a l’àrea de Torí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit