Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La cadena hotelera Golden Hotels de Pineda, guardonada amb el Premi Fagem a la trajectòria empresarial


La patronal maresmenca FAGEM ha lliurat els seus premis anuals a les empreses més destacades de la comarca en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al vespre al Teatre Monumental de Mataró. La cadena hotelera Golden Hotels de Pineda de Mar ha rebut el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial en el transcurs de la Nit de l’Empresariat del Maresme. Golden Hotels va ser fundada el 1963 i actualment compta amb vuit hotels a la costa catalana amb una oferta de 2.000 habitacions i una plantilla de 850 treballadors.

D’altra banda, Mariam Ayadi ha rebut la menció al Jove Empresari per l’impuls del projecte WiPass l’any 2018. Es tracta d’una solució que fusiona el món físic i el digital per crear una experiència única, immersiva i connectada dins dels establiments comercials.

Durant la Nit de l’Empresariat del Maresme també han estat distingits Laia Pujol (D-Musica Factoria Musical), amb la menció a la Dona Empresària; Club Nàutic El Balís, amb la menció al foment de la igualtat i/o diversitat, i Antonio Rodríguez (AMITS), amb el reconeixement a la contribució a l’associacionisme empresarial.

Foto: Albert Canalejo/Fagem

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit