test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Junts i Independents pacten per governar a Santa Coloma


Junts i Independents per Santa Coloma i Independents de la Selva han arribat a un acord de govern a Santa Coloma de Farners per al proper mandat. Junts va obtenir 5 regidors el 28M i els Independents, 4. La suma que surt del pacte entre els dos partits dona majoria absoluta al futur govern. L’alcaldessa serà la cap de llista de Junts, Carme Salamaña.

En un comunicat, els dos partits assenyalen que cal “obrir una nova etapa de diàleg i consens al municipi” i afegeixen que treballaran per “aconseguir amplis acords en els temes clau per a la ciutat”. La futura alcaldessa del municipi remarca que “el diàleg, la transparència i la comunicació seran alguns dels eixos transversals d’aquest proper mandat” i destaca que l’acord “és una suma de voluntats que treballarem per fer encara més gran, a través d’un govern fort i amb iniciativa”.

Acord Junt i Independents SCF
Foto: Junts

Per la seva banda, el candidat d’Independents, Pep Prat, ha subratllat que “la millor estratègia per a transformar la ciutat és aconseguint crear un equip fort” i ha destacat que “si som capaços de consensuar objectius i pressupost per a portar-ho a terme, podem ser prou optimistes per dir que sabrem capgirar aquesta sensació de desànim i desil·lusió que s’ha anat apoderant de la Santa Coloma dels últims anys”.

Durant el darrer mandat, el govern de Santa Coloma de Farners ha estat format per un pacte inextremis entre Junts, ERC i Independents després que el pacte anunciat el dia abans de la constitució del consistori del 2019 -Junts + Independents + PSC- no es pogués materialitzar. El mandat que ara s’acaba ha estat marcat pels continus retrets entre Junts i ERC i per la sortida dels Independents del govern municipal fa uns mesos per desavinences amb les ordenances fiscals.

Foto principal: Aj. Santa Coloma de Farners

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit