Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Grima, regidor de Festes de l’Ajuntament de Calella: “Quan tens dos productes potents, com la Festa Major i la Fira de Calella, val la pena ajuntar-los”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Josep Grima, regidor de Festes de l’Ajuntament de Calella, per parlar de la Festa Major de la Minerva i de la 42a edició de la Fira de Calella.

Grima ha explicat que aquestes són les seves primeres Festa Major i Fira de Calella com a regidor. De fet, confessa que les enfoca amb molta il·lusió i moltes ganes. Així mateix, el regidor de Festes explica que enguany, s’han unit les dues festivitats que coincideixen en data. “Nosaltres creiem que quan tens dos productes potents, val la pena ajuntar-los”, ha dit.

Pel que fa la Fira de Calella i l’Alt Maresme, Grima ha dit que és una “oportunitat brillant per exportar productes de les fires de Catalunya amb una llarfa tradició i significat”. De fet, aquesta fira té el lema de ser “la festa major de les fires”. A més, el regidor, també ha dit que aquesta proposta també és “una manera de donar a conèixer el territori i Calella”.

La 42a Fira de Calella, a més, també tindrà canvis. Per exemple amb el recorregut que, enguany, s’ha marcat un circuit per visitar tota la fira amb activitats. Així mateix també hi haurà diferents espais com el d’artesania, la zona comercial o la zona gastronòmica. Grima ha dit que enguany “la fira està molt més actualitzada”. De fet, el regidor ha dit que han pres de model “els festivals que veiem avui en dia”. “La Fira de Calella i l’Alt Maresme camina cap a l’actualització perquè la gent no vingui només a comprar la secallona de cada any, sinó que vingui a gaudir de l’experiència”, ha dit Grima.

Pel que fa a la Festa Major de la Minerva, el regidor ha explicat que enguany s’ha arrelat a la Fira de Calella. “Creiem que la Festa Major també és exportable a la comarca com ho és la Fira”, ha dit. Així, entre el destcat és la fira d’atraccions “molt més potent, moderna i segura”. A més, Grima ha apuntat que “hem intentat fer una Festa Major per tothom”. De fet, un aspecte important de la Festa Major de la Minerva d’enguany té la inclusió com a pilar important.

El regidor de Festes de Calella també ha destacat la satisfacció després de l’edició del Nits d’Estiu de Calella d’enguany. “Tirarem endavant perquè sigui un festival de referència”, ha sentenciat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit