test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust: “El Jardí Botànic Marimurtra té el ‘factor wow’, però a vegades no valorem prou el lloc on som”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanya Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust. Amb ell hem parlat sobre el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

Borrell ha avaluat la temporada d’aquest estiu 2023 com una “bona temporada a nivell d’afluència de visitants”. Tot i això, i encara amb la temporada per acabar, el gerent de la Fundació Carl Faust exposa que tot i ser una bona temporada “a vegades ens costa de creure, tot i que crec que fem bé de ser una mica previnguts”. En aquesta línia, Borrell remarca que les xifres de visitants que han passat pel Jardí Botànic Marimurtra “estan sent millors que les del 2022 i les del 2019”.

Pel que fa a la tasca que duen a terme des del Jardí Marimurtra, Borrell explica que casen activitat turística amb divulgació científica. Tot i que, el visitant de “quilòmetre 0 és el número 1”, Borrell lamenta que a vegades no es valora prou el lloc d’on som. “Volem que els de casa ens valorin”, diu, i “posar en valor el ‘factor wow’ que té el Jardí Botànic Marimurtra”.

D’entre les activitats programades per aquesta temporada, la més destacada ha sigut ‘L’hora baixa’. Com explica Borrell, aquesta iniciativa es va plantejar amb la intenció de tapar forats. Així doncs, amb ‘L’hora baixa’ s’ha ofert aprofitar la llum d’última hora per conèixer el jardí i, a més, fer-ho de manera exclusiva i tranquil·la. Així mateix, amb aquesta activitat, que de la bona rebuda l’any que ve es tornarà a programar, també es podien descobrir els espais que normalment estan tancats. Tot i això, el Jardí Botànic Marimurtra també ha programat més activitats com ioga o snorkel botànic, entre d’altres.

Josep Borrell ha avançat que l’any que ve celebraran els 100 anys del Jardí Botànic Marimurtra i, també, el 150è aniversari de Carl Faust.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit