Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Romero, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies: “El MIMAA és un festival per a tots els públics i que la gent pot viure com en tingui ganes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Jordi Romero, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies, i Pau Palaus, director artístic del festival MIMAA. Amb ell hem parlat sobre la segona edició de la Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts Escèniques d’Arbúcies (MIMAA) que se celebra aquest cap de setmana.

Enguany el MIMAA celebra la seva segona edició. Segons el regidor, que l’any passat ho va viure com a públic, la valoració d’aquest festival és “molt positiva”. “Hi ha una qualitat d’oferta artística altíssima”, diu. En aquesta línia, Romero apunta que això és gràcies a Pau Palaus; “l’esperit de la programació és ell”, diu. Palaus, director artístic del MIMAA, explica que aquest festival és una “gran oportunitat per veure coses molt boniques”. “És marevallós”, afegeix.

Pel que fa a la programació, enguany venen companyies de Lituània, França i Bèl·lgica que, a més, no han sigut mai a Arbúcies. D’altra banda, i com a novetat per aquesta segona edició del MIMAA, Palaus explica que s’han organitzat activitats paral·leles. “L’hora del vermut i de dinar han entrar a la programació”, afirma. El que sí que es repeteix de l’edició anterior és el taller. “Va ser una proposta que va agradar tant, tant, tant que el tornem a portar i dos dies seguits”, explica Palaus.

Segons Romero, el MIMAA és un “festival pensat per tota mena de públics”. De fet, afegeix que “la gent pot viure el festival com en tingui ganes”. Enguany hi ha programats 20 espectacles amb 45 passis, a banda de les activitats paral·leles. D’aquests espectacles, 7 són de pagament i la resta “són gratuïts o de taquilla inversa”, ha explicat el regidor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit