Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joan Carles Garcia no serà candidat a l’alcaldia de Tordera a les eleccions del 2023


A un any vista per les eleccions, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia ha fet públic que no serà el candidat per les eleccions del 2023. S’ha presentat a l’alcaldia vuit vegades i en set ocasions l’ha escollit la ciutadania.

Joan Carles Garcia ha expressat que “toca passar el testimoni a altres persones”, tot i que no ha avançat cap nom, i ha destacat les infraestructures creades durant el seu mandat i “la feina de transformació del municipi i de marcar un futur més o menys encertat”.

La compareixença del batlle s’ha fet al Teatre Clavé davant els torderencs i el teixit associatiu del municipi, just després d’un vídeo sobre Tordera durant els últims trenta anys.

Ha fet un agraïment “als equips que m’han acompanyat a l’Ajuntament i, sobretot, a la gent del poble, les entitats i els clubs que han fet bategar el municipi” i ha volgut tancar el seu parlament amb una cita de Prudenci Bertrana que van posar a la biblioteca el dia que la van inaugurar amb la idea de comparar la voluntat de l’escriptor i fill il·lustre de Tordera amb la seva tasca al capdavant de l’alcaldia:

“Deixeu-me creure que amb la meva prosa he consolat algun trist, que he redimit algun captiu, que he humitejat alguns ulls, que he fet somniar alguna ànima senzilla, que he tret de la foscor ésser humils, amb grandesa d’herois.”

Joan Carles Garcia és un dels alcaldes del Maresme que porta més anys al càrrec. Des del 1995 està al capdavant de l’Ajuntament de Tordera i, a més, és diputat a la Diputació de Barcelona on exerceix de l’àrea de cultura.

Foto: Ràdio Tordera

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit