Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joan Canal, membre de No a la MAT Selva: “L’exposició no és un final, la voluntat de contribuir a construir un nou model energètic pel nostre país segueix viva”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Joan Canal, membre de la Plataforma No a la MAT Selva. Amb ell hem parlat de la trajectòria d’aquesta plataforma i de l’exposició que s’inaugurarà el 4 de novembre amb motiu dels 25 anys de No a la MAT Selva.

Joan Canal que l’exposició és “la segona fase” de voler explicar el que ha passat durant aquest 25 anys. “Ens vam adonar que al documental no hi cabia tot i ara veiem que a l’exposició tampoc”, explica. Així, com diu el de No a la MAT Selva, a l’exposició hi haurà QR per accedir a encara més informació. “Hi ha tanta informació i tanta història que ni amb un vídeo ni amb una exposició no n’hi ha prou”, diu Canal.

“No és un final d’etapa, la cosa segueix viva”, ha aclarit. En aquest sentit, Canal ha recordat que durant aquests 25 anys “s’ha intentat sempre portar altres opcions diferents a les que plantejaven des de les administracions, aportar solucions alternatives”. “No volem una MAT perquè no fa falta i no és convenient”, ha dit. Canal ha conclòs que “darrere [de la plataforma] hi ha la voluntat de contribuir a construir un nou model energètic pel nostre país”.

Pel que fa al plantejament de l’exposició, Canal ha explicat que si bé “hi ha hagut molta feina a l’hora de recopilar el material”, hi ha gent que “ens ho ha facilitat molt”. Així, la mostra recull notícies, fotografies i una “cronologia molt completa del que ha estat tot aquest temps que fa 3 metres”. Canal ha explicat que és veient tot aquest material quan “t’adones realment de tot el que ha estat aquest moviment durant tots aquests anys”.

Malgrat sigui una idea “sobrevolant els caps”, Canal no descarta fer aquesta exposició itinerant. “Estaria molt bé fer una mostra menor i itinerant per explicar no només el què, sinó el com” de la Plataforma No a la MAT Selva, ha dit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit