Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Intervenen més de 18.000 articles falsificats en comerços de Lloret de Mar


Setze persones detingudes i dinou establiments inspeccionats a Lloret és el balanç d’una operació conjunta de la Vigilància Duanera de l’Agència Tributària i la Policia Nacional. L’operatiu s’ha dut a terme després que s’hagin localitzat nombrosos articles falsificats de marques conegudes, el valor del qual supera el mig milió d’euros.

Els agents han intervingut més de 18.000 articles en establiments comercials de Lloret de Mar i, en una investigació paral·lela, s’ha desarticulat una xarxa de distribució de productes tèxtils que es comercialitzaven en mercats de la província d’Alacant.

Els articles s’exposaven o s’emmagatzemaven per vendre’s de forma il·lícita i, principalment, eren productes tèxtils i complements com camisetes, pantalons, dessuadores, bosses de mà i marroquineria. En el transcurs de la investigació també han trobat planxes per materialitzar ‘in situ’ les falsificacions i adherir el logotip de la marca sobre l’article.

El cas es va començar a investigar quan el mes de març els agents van rebre denúncies de diferents marques contra comerços de Lloret per emmagatzemar, oferir i comercialitzar articles falsificats.

Foto: ACN (Operació policial contra les falsificacions a Lloret de Mar)

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit