Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Independents de la Selva participarà en la primera trobada municipalista de l’Estat

Entre els més de 500 càrrecs que hi participaran hi haurà l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga


El grup Independents de la Selva assistirà a la primera trobada municipalista de l’Estat. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 24 de febrer a Madrid i comptarà amb més de 500 càrrecs electes, alcaldes, regidors i diputats provincials, tots independents i d’arreu de la península.

El motiu d’aquesta trobada municipalista és superar barreres geogràfiques i afrontar els desafiaments als quals fa front el municipalisme. En aquest sentit, s’han programat tres taules rodones per intercanviar idees, identificar estratègies conjuntes i crear sinergies que enforteixin el moviment municipalista a escala estatal.

Seran cinc representants d’Independents de la Selva i d’Independents de Catalunya els que viatjaran a la capital espanyola. Entre ells hi haurà l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga. El batlle apunta que els independents són “la tercera força política amb relació als càrrecs electes i representants escollits”. Així, Garriga sentencia que l’assistència a aquesta trobada és “amb la voluntat ferma de forjar una xarxa municipalista cohesionada i dinàmica”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit