Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Hostalric celebra la 27a Fira Medieval aquest cap de setmana

Entre el 29 i el 31 de març el municipi espera rebre entre 30.000 i 40.000 visitants amb la fira


El municipi d’Hostalric farà un salt al seu passat medieval aquest cap de setmana amb la celebració de la 27a edició de la Fira Medieval. Des de l’Ajuntament d’Hostalric calculen que entre 30.000 i 40.000 persones visitaran el municipi entre el 29 i el 31 de març.

La principal novetat de la 27a Fira Medieval d’Hostalric serà la inauguració de la rehabilitació de la muralla del municipi. Aquest acte anirà precedit per la Gran Desfilada dels Vescomtes de Cabrera i Bernat II amb el seu seguici.

Altres activitats destacades de l’edició d’aquest 2024 de la fira són les actuacions dels Abanderats de Tortosa – Colla Hove de Dolçainers de Tortosa, l’espectacle Dansa de Bruixes amb degustació de Queimada amb Serket Raqs o l’espectacle de foc de Drakonia, entre d’altres. També destaquen les propostes del grup Arces Trempats, que ofereixen espectacles de cavallers, tallers de danses medievals i esgrima escènica, o el concert Kalena Maya de Nocum Organum. A més, d’entre les activitats també destaca la Cova Mística, a la Cova del Relliguer. Aquí, durant els tres dies que dura la fira, s’hi faran sessions d’endevinació per cartomància.

Malgrat les novetats, la 27a Fira Medieval d’Hostalric continuarà comptant amb el Gran Mercat Medieval, amb parades d’artesania i alimentació, i amb la Demostració de Cuina del Grup de Cuineres Medievals d’Hostalric. La programació també inclou visites guiades al patrimoni del poble, campaments medievals, recreacions històries i espectacles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit