Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els hospitals de Calella i Blanes han fet una transformació digital per millorar el rendiment

S'ha aconseguit la simplificació de la infraestructura, la gestió i els costos que s’han consolidat amb una reducció d’equipament de l’ordre 1/8


Els hospitals de Calella i Blanes han dut a terme un procés de transformació i modernització tecnològica. Com expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens que gestiona els centres, la necessitat de fer una transformació digital s’ha vist accentuada amb la pandèmia de la Covid-19.

Així, s’ha fet una renovació dels centres de dades de tots dos hospitals. Aquesta tasca ha comptat amb la col·laboració de NetApp i Brain2Store i ha permès una gran millora en l’emmagatzematge i backup, un millor rendiment amb grans resultats en taxes d’accés a disc i també de compressió i de duplicació. En tots dos centres s’ha apostat per la diversificació dels seus entorns de dades per millorar el rendiment, l’agilitat i la flexibilitat.

Un dels objectius aconseguits amb la renovació ha sigut la simplificació de la infraestructura, la gestió i els costos que s’han consolidat amb una reducció d’equipament de l’ordre 1/8.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit