test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Hem d’escampar el coneixement que tenim per què una ciutadania amb més coneixement científic, és una ciutadania millor i amb més esperit crític”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Josep Borrell, director i gerent de la Fundació Carl Faust. Hi hem parlat sobre el festival Marimurtríssim i, també, sobre el Jardí Botànic Marimurtra.

Com explica Borrell, “una de les tres potes que fa que un jardí botànic sigui, un jardí botànic és la divulgació”. Amb aquesta premissa, el jardí ha impulsat el Festival Botànic Marimurtríssim. “Serà una jornada en què fem molt de piló, amb moltes activitats i amb moltes coses que passen a Marimurtra concentrades”, explica Borrell. L’objectiu, com diu el director i gerent de la fundació que gestiona el jardí, és que “tothom surti de Marimurtra havent aprés, com a mínim, una cosa nova”.

“Hem d’eixamplar la base, escampar el coneixement que tenim”, diu Borrell. “Una ciutadania amb més coneixement científic és una ciutadania millor, més informada i amb més esperit crític”, afirma.

Borrell també recorda la tasca del fundador del jardí, Carl Faust; “el va tirar endavant amb una sabata i una espardenya”.

 

Amb el patrocini de:

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit