Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres del nou CAP d’Hostalric


Les obres del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Hostalric han començat aquesta setmana passada. El nou CAP s’ubicarà al carrer Sieira Sanmartín, en una parcel·la cedida per l’Ajuntament, i substituirà l’actual edifici del carrer Major. El pressupost del projecte es preveu que sigui de 3,4 milions d’euros, segons apunten des de l’Ajuntament d’Hostalric.

L’edifici del nou CAP s’organitzarà en dues naus paral·leles i dos patis grans, que determinaran l’accés i el vestíbul. Des del consistori assenyalen que l’edifici incorporarà criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. Ocuparà una superfície de 1.119 m² i tindrà 12 consultes sanitàries de medicina, infermeria, odontologia, pediatria i obstetrícia i ginecologia. A més, també hi haurà una àrea administrativa amb despatxos i sales polivalents, una àrea de personal, una àrea d’activitats comunitàries amb sales per grups, i una zona de magatzem.

El nou CAP d’Hostalric serà gestionat per l’Institut d’Assistència Sanitària i formarà part de l’àrea bàsica de salut de Breda-Hostalric, que dona serveu a 13.400 persones. Així, serà el centre de referència dels municipis d’Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Massanes. Substituirà el CAP actual que, segons l’ajuntament, ha quedat “obsolet, presenta limitacions d’accessibilitat i no té capacitat de creixement”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit