Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ferran López, coordinador del projecte Hedera a Girona: “El que vol Hedera és que l’arribada a la universitat sigui acompanyada i amb eines”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Ferran López, coordinador del projecte Hedera a Girona i Osona. Amb ell hem parlat d’aquest programa de mentoria social que pretén facilitar el pas a la universitat als alumnes del territori que aquest any finalitzen Batxillerat o un Curs de Grau Superior.

Com explica López, Hedera “es tracte d’acompanyar a nois i noies de Batxillerat i de Cicles en el seu camí cap a la universitat, especialment aquells que puguin tenir algun tipus de dificultat de caire educatiu o social”. Aquest projecte, finançat amb Fons Next Generation, té la previsió d’acompanyar a 600 alumnes d’un total de 65 instituts a tot Catalunya. Durant aquest curs, un d’ells és l’Institut Serrallarga de Blanes.

López apunta que el bagatge educatiu i cultural de les famílies “és un element molt important a l’hora d’accedir a la universitat i de continuar amb els estudis”. Per això, com explica, és important establir aquesta relació de mentoria per tal que “l’arribada a la universitat sigui el més acompanyada possible i amb eines que quedin”. De fet, Hedera va començar amb el curs escolar i s’allargarà fins al mes de novembre, com diu López. Així, afirma que l’entrada a la vida universitaria dels alumnes dins del projecte serà “el més acompanyada possible”.

El projecte Hedera el fan persones joves, com explica el coordinador. “És un model de mentoria amb una distància generacional molt curta, hi ha proximitat i un mateix llenguatge”, diu. López sentencia que això és important perquè el moment de fer el pas a la universitat és un “moment de molta vulnerabilitat, angoixa i pressió”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit