Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Fem una activitat de servei perquè creiem que la nostra feina és mantenir i divulgar la dansa catalana i blanenca”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Marc Coll, president de l’Esbart Dansaire de Blanes. Hi hem parlat sobre la Trobada d’Esbarts de les Comarques Gironines i sobre el projecte Dansa a les Escoles.

“Aquest maig i juny per l’Esbart són bastant potents”, apunta Coll. I és que, només aquest cap de setmana tenen dues activitats programades.

D’una banda, dissabte, fan d’amfitrions de la Trobada d’Esbarts de les Comarques Gironines. El president de l’esbart blanenc assenyala que hi ha una “necessitat del món de cultura popular catalana de sortir a fora a fer exhibicions”. A més, trobades com aquestes, apunta, també permeten que “els nens coneguin altres maneres de ballar i que hi hagi comunicació i sinergies entre altres esbarts”.

L’altra activitat es farà demà divendres i serà la cloenda de la setena edició del projecte Dansa a les Escoles. “Aquesta activitat que és bastant un bombonet perquè hi dediquem molt esforç”, assenyala el president.

“Fem una activitat de servei perquè creiem que la nostra feina és mantenir i divulgar la dansa”, apunta Coll. Pel que fa a l’Esbart Dansaire, el president apunta que “la salut a escala humana és boníssima i en l’àmbit de projectes, en tenim a curt, mitjà i llarg termini, per poder desenvolupar”. “Podem dir que l’esbart està molt viu, sobretot gràcies a la gent que està cada dia picant pedra perquè l’esbart tingui un futur brillant”, conclou.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit