Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Estem molt agraïts al nostre públic perquè cada any es venen moltes entrades abans de presentar el cartell, cosa que mostra la confiança que ens tenen”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Gemma Recoder, directora del festival de Canet de Mar, CanetRock. Hi hem parlat sobre l’edició d’aquest any, que és la desena.

Recoder explica que en aquesta edició “coincideixen 10 anys i 10 edicions, perquè ens vam saltar una edició per la covid”. A més, assegura que, aquests 10 anys han servit per “consolidar un festival que havíem heretat del dels anys 70”. De fet, la directora del CanetRock recorda que aquesta segona etapa del festival va sorgir després d’una conversa amb Josep Maria Mainat, impulsor de la primera etapa, i amb la voluntat de potenciar la música dels Països Catalans. “Aquí es fa molt bona música, hi ha molts grups i el públic la rep molt bé”, conclou Recoder.

Per aquesta 10a edició, a més, “ens estem dedicant de ple perquè sigui una edició magnífica, com sempre, però encara més maca per aquest 10è aniversari”, diu. Així, ens explica que “aquesta setmana comencen els assajos de totes les col·laboracions i artistes que conformen la Banda del CanetRock, la principal novetat de l’edició, però “una cosa que no es tornarà a repetir mai”, diu Recoder.

D’altra banda, la directora de CanetRock assenyala que “estem molt agraïts al nostre públic perquè cada any es venen moltes entrades abans de presentar el cartell, cosa que mostra la confiança que ens tenen”.

En clau de balanç, Recorder exposa que estan contents de “continuar sent l’aparador de la música que es fa al nostre país”. A més, també fa una crida a anar al festival en tren; “per un tema de sostenibilitat i també, sobretot, per seguretat”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit