Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Estem contents, ha sigut un dels anys amb més participació per part de la gent d’Arbúcies i, també, amb una gran afluència de visitants”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Pepi Pagès, membre de la junta de l’Associació de Catifaires d’Arbúcies. Hi hem parlat sobre l’edició del Concurs de Catifes de Flors que s’ha celebrat aquest cap de setmana al municipi.

Pagès assenyala que aquest “ha sigut un dels anys amb més participació per part de la gent d’Arbúcies i amb una gran afluència de visitants”. “Tot ha anat molt bé, estem contents”, apunta.

“Per participar en el concurs hi ha d’haver flor natural”, explica. De fet, Pagès adverteix que “s’ha perdut molt, hi ha llocs on es fan catifes amb sals, nosaltres intentem mantenir la tradició d’anar a buscar flors”. “La flor natural és una de les característiques de les catifes de flors d’Arbúcies”, sentencia.

Pagès apunta que l’origen de les catifes “deu ser de tipus religiós i s’ha anat seguint, però a Arbúcies ja fa molts anys que s’ha desvinculat de la part religiosa”.

D’altra banda, també assenyala que intenten implicar a les generacions més joves. En aquest sentit explica que “a les escoles els catifaires també hi entren; els hi ensenyen durant un parell de dies i després fan una catifa conjunta”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit