Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“És fonamental que des de les edats primeres entenguin com funciona la ciència, així evitarem que en un futur hi hagi malfiança i distanciament”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Gemma Agell, responsable de divulgació i cultura científica del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB). Hi hem parlat sobre una aliança entre el CEAB i l’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar per despertar vocacions científiques entre els més joves.

Com apunta Agell, “el que ens interessa quan ens acostem al món educatiu és despertar una actitud positiva envers la ciència, explicar com funciona la ciència, estimular com hem de ser més crítics i promoure el respecte i el coneixement envers la natura”. Amb projectes com el que han plantejat amb el centre lloretenc l’objectiu, com diu, “és introduir les metodologies d’indagació a l’aula”. “Ens aproximem al màxim als projectes que fem nosaltres, és una recerca molt real”, diu.

Agell explica que hi ha un distanciament de la ciència entre la gent. “La ciència està fent molta feina per apropar-se a la ciutadania d’una manera planera, per això és fonamental que des de les edats primeres entenguin com funciona la ciència i així evitarem que en un futur hi hagi aquesta malfiança”, afirma.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit