Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

ERC Arbúcies demana explicacions per la renúncia al projecte de la biblioteca


ERC Arbúcies ha demanat explicacions al govern municipal per la renúncia al projecte de la Biblioteca Municipal. Així ho ha manifestat en un comunicat emès aquest dilluns.

Els republicans han manifestat “la seva preocupació i el seu profund descontentament per la falta de compromís de l’equip de govern”. A més, han assenyalat “poca transparència” en la gestió dels recursos públics. Tot plegat, arran que l’Ajuntament d’Arbúcies hagi renunciat a la subvenció per al projecte de la biblioteca del municipi.

La portaveu d’Esquerra Arbúcies, Ester Soms, ha lamentat que “l’equip de govern de l’Entesa a l’Ajuntament d’Arbúcies ha deixat perdre l’oportunitat de tenir una biblioteca digne”.”S’ha optat per la renúncia, deixant el poble sense una instal·lació cultural fonamental”.

D’altra banda, els republicans apunten que el retorn de l’import de la subvenció, que calculen que és de 258.000 euros, i els interessos, suposarà una nova despesa per l’ajuntament. ERC assenyala que aquests diners “hauran de sortir de les arques municipals”. A més, ERC Arbúcies expressa la seva preocupació per la gestió econòmica del govern municipal. Els republicans “temen” que aquests fons ja hagin estat utilitzats en altres àmbits sense el coneixement de la ciutadania.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit