Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Entra en funcionament marina360, el portal de continguts digitals de Ràdio Marina


Aquest dilluns ha entrat en funcionament marina360, el portal de continguts digitals de Ràdio Marina. El projecte és el resultat de la integració del mitjà digital tres60.cat en l’estructura empresarial de Ràdio Marina, la històrica emissora de ràdio comarcal de la Selva i l’Alt Maresme.

El nou canal concentra així tota l’oferta digital actual i futura de l’emissora sota el nom de marina360.cat. Oferirà els continguts informatius de Ràdio Marina, l’emissió online així com un canal de podcast que inclourà els continguts més destacats que s’emeten per FM (100.3 i 96.2) i també de nous que s’aniran incorporant en els propers mesos.

Un dels trets característics del projecte és l’aposta del podcast a través de missatgeria instantània com a canal alternatiu de difusió de continguts. Es tracta d’un àudio que resumeix en dos minuts l’actualitat de proximitat de les darreres hores i que s’envia cada dia laborable de dilluns a divendres a les set del matí a un grup de persones subscriptores. Aquesta iniciativa, que inicialment va començar a funcionar a través de Whatsapp i després a Telegram, va ser reconeguda l’any passat amb el Premi Innovació de Ràdio Associació i amb el Premi a la Millor Informació Digital dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

Ràdio Marina ha iniciat aquest 2022 una nova etapa empresarial amb la digitalització com un dels pilars destacats del nou projecte. L’emissora, però, conserva l’essència i ànima dels orígens: un producte radiofònic professional que combina música i informació amb el component de la proximitat com a valor destacat.

Imatge: Seu de Ràdio Marina, a Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit