Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

En marxa la 3a edició de la campanya ‘Compra a Lloret’, que funciona amb una app mòbil


La tercera edició de la campanyaCompra a Lloret” funcionarà mitjançant una aplicació de mòbil i s’allargarà fins al 31 de gener. La campanya està dotada amb 60.000 euros i se’n podran beneficiar un total de 1.500 lloretencs i lloretenques.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i la regidora de Comerç, Lara Torres, han presentat aquest dijous la campanya “amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i aprofitar el període de rebaixes”.

La principal novetat d’aquesta edició és que es farà mitjançant l’APP “Compra a Lloret”, disponible de forma gratuïta a les plataformes Android i iOS. Segons Lara Torres, “aquest nou format apropa i facilita a la ciutadania la campanya a través de quatre grans aspectes: major accessibilitat, consulta de la despesa, informació actualitzada de la campanya i que és un sistema més sostenible”.

El funcionament de la campanya és senzill i només demana dos requisits: ser major de divuit anys i estar empadronat a Lloret de Mar. Caldrà descarregar-se l’aplicació, omplir un formulari de registre i realitzar una càrrega de 60 euros, que l’Ajuntament complementarà amb 40 euros addicionals. El resultat serà que els beneficiaris disposaran d’un saldo de 100 euros per gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Foto: Ajuntament de Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit