Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Reis d’Orient estrenaran carrosses a la cavalcada de Blanes

Set carrosses són noves i una vuitena s'ha reformat de dalt a baix. A més, n'hi haurà de destinades al món de Disney, a les princeses de contes i al món del circ


L’Ajuntament de Blanes ha anunciat que ha renovat les carrosses de la cavalcada. Així, se n’han fet set de noves i una vuitena s’ha reformat completament. A més, per la cavalcada d’aquest 2024, també hi haurà carrosses destinades al món de Disney, a les princeses de contes i al món del circ.

El nou equip de govern de Blanes ha reformulat la cavalcada dels Reis d’Orient al municipi. A les cinc de la tarda arrencaran els actes amb una batucada de la colla de diables Sa Forcanera a la plaça Catalunya. Des d’allà aniran cap a la Biblioteca Comarcal per rebre els tres reis. Ses Majestats arribaran cap a tres quarts de sis de la tarda amb un espectacle pirotècnic.

Des de la biblioteca, Melcior, Gaspar i Baltasar aniran fins al passeig de la Marina. Allà els esperaran les carrosses amb les quals desfilaran pels carrers de Blanes. A les sis de la tarda la comitiva sortirà fins al passeig del Mar, seguirà el carrer Ample amunt i rodejarà la plaça de la Solidaritat. Després baixarà per la rambla de Joaquim Ruyra fins al carrer de Xavier Brunet. Aquí, els Reis d’Orient baixaran de les carrosses per fer el tram del passeig de Dins fins a l’Ajuntament a peu. Al consistori els rebrà l’alcalde i els regidors i se’ls hi lliurarà la clau de la ciutat per entrar a totes les cases.

En acabar, hi haurà una pluja de caramels. Llavors, els Reis d’Orient aniran fins al passeig del Mar, on hi haurà muntat el campament reial. Allà, els infants podran donar-los la carta i parlar amb ells.

Des de l’Ajuntament de Blanes han informat que a la cavalcada hi participaran un total de 300 voluntaris.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit