Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Reis d’Orient arribaran a Lloret amb una cavalcada reial aquest divendres

Avui dimarts, el patge reial serà a la plaça del Carme tota la tarda per recollir les cartes de la mainada


Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Lloret de Mar amb una cavalcada reial aquest divendres. Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el municipi de la Selva Marítima a les 17.30 h. Arribaran al Museu del Mar i, des d’allà, aniran pel passeig de Jacint Verdaguer fins a l’Ajuntament de Lloret. Aquí, els rebrà l’alcalde que, a més, els oferirà pa i sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat.

Llavors, els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada reial amb diferents carrosses fins a la plaça de Pere Torrent. Allà recolliran les cartes de tota la mainada.

Si bé els reis arribaran el divendres, demà i dijous hi haurà el Parc de Reis. Els dies 3 i 4 de gener, al Pavelló Municipal d’Esports, de 16 h a 20 h, els infants podran gaudir d’inflables, jocs i d’altres sorpreses abans de l’arribada de Ses Majestats.

A més, avui, dia 2 de gener, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada. Ho farà a la plaça del Carme de 17 h a 19 h. D’altra banda, demà, d’11.30 h a 13 h, la Biblioteca de Lloret ha organitzat un taller familiar d’origami per a la creació dels Tres Reis d’Orient.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit