test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Els premis honren la memòria de Climent Guitart, per això reconeixen els pilars de la seva vida: la música, la solidaritat, l’emprenedoria i la formació”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart. Hi hem parlat sobre la 10a edició dels Premis Climent Guitart i, també, sobre la iniciativa dels Campus d’Ocupabilitat, que organitzen conjuntament la Fundació Barça i la Fundació Climent Guitart.

Aquest any, els Premis Climent Guitart celebren el desè aniversari. Cabañas explica que aquesta iniciativa dels guardons va començar per la celebració dels seixanta anys de Guitart Hotels. Per la seva banda, la Fundació va néixer fa sis anys. En aquest temps, explica Cabañas, han organitzat més de cent activitats, han incorporat al món laboral 74 persones i han donat més de 100.000 euros a diferents entitats solidàries o benèfiques de la zona.

Pel que fa als Premis, Cabañas explica que honren la memòria de Climent Guitart, “per això hi ha aquests grans pilars de la seva vida: música, solidaritat, emprenedoria i formació”.

Aquest any, “per cada tiquet que es vengui pel sopar d’aquesta edició vam decidir que becaríem a un jove extutelat perquè pogués passar un dia al Campus d’Ocupabilitat”, explica. Aquest campus, organitzat per la Fundació Barça, “és una formació exprés que es fa a Lloret en diferents àmbits del sector turístic i acaba amb la possibilitat d’incorporar-se al món laboral.”

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit