test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Maduixots es classifiquen per primera vegada per participar en el Concurs de Castells de Tarragona


Els Maduixots, la colla castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, s’han classificat per primer cop per participar en el Concurs de Castells de Tarragona. La sessió tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça.

El Concurs de Castells de Tarragona es divideix en tres sessions: una a Torredembarra i dues a Tarragona. Les colles castelleres passen de sessió segons la puntuació obtinguda amb els castells realitzats. En la darrera edició celebrada, la del 2018, els Maduixots van participar en la sessió de Torredembarra quedant en tercera posició després de descarregar un 5d7 i un 7d7, i de carregar un 2d7. Enguany, els Maduixots han passat a la primera sessió de Tarragona.

Des de la colla dels Maduixots fan una crida a totes les entitats i associacions de l’Alt Maresme i la Selva Marítima perquè s’apuntin a fer pinya a Tarragona el dia 1 d’octubre. La colla ofereix transport gratuït fins a Tarragona, pícnic per a tota la jornada i una samarreta “maduixota”. A més, el divendres 30 de setembre, els Maduixots faran un assaig especial al seu local (C/ Montseny, 84, Pineda de Mar) on conviden a tothom a participar-hi i on oferiran beguda i botifarra per tots els assistents.

Foto: Castellers Alt Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit