Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret acullen la gala d’entrega dels Premis Princesa de Girona aquest dimecres

L'amfitrió de la jornada serà el lloretenc Marc Schneeberger, Premi Princesa de Girona Recerca 2023


Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar acolliran l’entrega dels Premis Fundació Princesa de Girona aquest dimecres 10 de juliol. En la seva 15a edició la Fundació Princesa de Girona entregarà premis a sis persones en les seves diferents categories. Així doncs, els guardonats pels Premis Princesa de Girona seran Antonio Espinosa de los Monteros, Victoria Luengo, Daniel Millor Vela, Moisés Expósito-Alonso, Susana Arrechea i Yarivith González.

L’any passat la gala es va celebrar a l’Hotel Camiral Golf & Wellness de Caldes de Malavella. Una edició dels Premis que va estar marcada per la mobilització de 300 de persones en contra de la monarquia. Enguany, que se celebra el quinzè aniversari de la Fundació l’entrega de Premis es traslladarà a Lloret de Mar, , després d’haver passat també per Girona, Barcelona i Cornellà de Llobregat. L’acte estarà presidit per la Princesa Leonor, els Reis i l’infanta Sofía.

Sis premiats

Des de la Fundació assenyalen que els Premis Princesa de Girona valoren el compromís i la contribució excepcional dels sis joves premiats enguany. De fet, assenyala que els guardonats són “referents” d’innovació, dedicació i lideratge i que reflecteixen valors com l’excel·lència, la responsabilitat social i esforç.

Antonio Espinosa de los Monteros, arquitecte i emprenedor social, rebrà el Premi Princesa de Girona en la categoria CreaEmpresa. Victoria (Vicky) Luengo, actriu, serà guardonada amb el Premi Princesa de Girona Art. D’altra banda, Daniel Millor Vela, arquitecte i coordinador del programa Asertos des de Quatorze i Arquitectura Sin Fronteras, rebrà el Premi Princesa de Girona Social.

En la categoria Recerca, el premiat serà Moisés Expósito-Alonso, ecòleg evolutiu, biòleg de plantes i genetista. Susana Arrechea, enginyera química guatemalenca i doctora en Nanociència i Nanotecnologia, serà guardonada en l’àmbit Internacional de la categoria CreaEmpresa. Finalment, Yarivith González, química veneçolana especialista en desenvolupaments sostenibles i avaluació de l’impacte ambiental, també serà premiada en l’àmbit Internacional, però en aquest cas, en la categoria Recerca.

Una gala als Jardins de Santa Clotilde

Aquest dimecres, doncs, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret acolliran una trentena de joves que compartiran la seva experiència en els diferents programes de la Fundació. A més, l’amfitrió de la jornada serà el lloretenc Marc Schneeberger, Premi Princesa de Girona Recerca 2023.

Posteriorment, a l’Hotel Meliá Lloret tindrà lloc la reunió del nou Consell Assessor Jove de la Fundació, liderada per la Princesa d’Astúries i de Girona, amb la presència dels Reis i de la Infanta Sofia. Des de la Fundació assenyalen que aquest nou organisme, creat per dotar a la joventut de major protagonisme dins l’entitat. Està integrat per premiats, joves dels programes de talent o educatiu i membres independents proposat per la seva rellevància entre la comunitat jove. A més, serà presidit per Felipe Campos, conseller delegat a Aigües de Barcelona, CEO de l’Associació Educativa Itaca i Premi Princesa de Girona Social 2013 .

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit