test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat ja superen el 30% de la seva capacitat

Les reserves del Pantà de Susqueda estan al 27,8%


Les reserves d’aigua als cinc pantans del sistema Ter-Llobregat, en què formen part municipis de la Selva i el Maresme, van superar de mitjana aquest diumenge el 30% de la seva capacitat. Així, compten amb 184,5 hm³ acumulats.

Els embassaments que abasteixen l’àrea metropolitana de Barcelona i part de Girona segueixen rebent aigua de les capçaleres i si es compara amb tres dies enrere el guany és de més de 5 hectòmetres. La Baells segueix apropant-se al 50% (43,%), i també torna a incrementar el pantà de Sau, ara ja al 26%. Pel que fa al conjunt dels embassaments de les conques internes catalanes, s’apropen al 29% de la seva capacitat (gairebé un punt percentualment més que dijous passat), superant ja els 200 hm³ d’aigua embassada. Aquest volum d’aigua que no es registrava des del 20 de juliol de l’any passat.

El pantà de Darnius Boadella, a l’Alt Empordà, també segueix guanyant reserves, i entre dijous i diumenge ha pujat del 19,8% al 21,4% de la seva capacitat. També ho han fet la Baells (43,5%) i la Llosa del Cavall (26,2%), amb creixement percentuals una mica més moderats, així com Sau (26%) i Susqueda (27,8%). Són dades del darrer informe diari de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), amb dades agregades de diumenge 26 de maig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit