test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Comuns surten del govern municipal de Blanes


Blanes en Comú Podem ha decidit sortir del govern municipal de Blanes després de la retirada de competències a la seva regidora Rosa Aladern per part de l’alcalde Àngel Canosa (ERC). La decisió l’ha pres l’Assemblea del partit aquest dilluns al vespre. En un comunicat emès aquesta passada mitja nit, els Comuns diuen que la decisió de l’alcalde “no ha quedat fonamentada ni justificada sobre la base de cap situació concreta coneguda” i acusen els republicans de trencament “unilateral” del pacte de govern signat des de principis de mandat.

En el comunicat, Blanes En Comú Podem qualifica la situació de “maniobra electoralista de desgast emmarcada dins la precampanya electoral per a les municipals de 2023” i lamenten deixar projectes que ja estaven en marxa o que s’havien d’encetar properament.

La sortida dels Comuns del govern de Blanes deixa l’equip de govern d’Àngel Canosa en una situació delicada amb només 5 dels 21 regidors del plenari a falta de 10 mesos per a les eleccions municipals.

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes ha lamentat la decisió de Blanes en Comú Podem i agraït la feina que han fet els quatre regidors durant els últims anys. El consistori blanenc ha iniciat un procediment d’informació reservada per aclarir determinades actuacions de la regidora cessada segons expliquen en un comunicat.

Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit