test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els alumnes d’una escola de Blanes aprenen com enregistrar una falca a Ràdio Marina


Un grup de sis noies i nois de 6è de primària de l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes han fet de locutors i locutores per un dia. I ho han fet per enregistrar la seva pròpia falca de ràdio per promocionar una jornada de donació de sang que organitzen a l’escola aquest dimarts 13 de desembre.

L’Aitor, la Greta, l’Òliver, l’Anyi, el Dario i la Gala han conegut com funciona Ràdio Marina per dins durant una visita als estudis de l’emissora. També han pogut fer diverses preguntes relacionades amb la música, les locucions o el funcionament tècnic d’una ràdio. I just després s’han posat davant dels micròfons per donar a conèixer a l’audiència l’activitat solidària que organitzen aquest dimarts. I nosaltres, els hem ajudat.

Tots ells han experimentat directament el què comporta enregistrar una falca de ràdio. Des de la composició del text -que ja portaven gairebé enllestit i treballat- fins als exercicis necessaris per escalfar la veu i preparar el cos per a la locució així com diverses tècniques per respirar correctament i pronunciar correctament cada paraula.

Aquest és el resultat final de la seva feina:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit