Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El vídeo és material que forma part de la història, però necessites diners i hores per digitalitzar-lo, però és un material que no es pot deixar perdre perquè d’aquí a 50 anys encara serà més història”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Joan Ferrer, excap d’Informatius de Ràdio Marina i realitzador de vídeo. Hi hem parlat sobre el projecte de l’Arxiu Joan Ferrer i Bernat i, també, de la projecció Blanes fa 40 anys que es farà aquest dijous a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes.

Ferrer recorda que “les primeres gravacions les vaig fer amb una càmera Super 8, eren unes pel·lícules que duraven 3 minuts i que costaven 1.000 pessetes”.

Pel que fa a la projecció de demà, Ferrer explica que “és una petita part, 10 pel·lícules que hem digitalitzat”. A més, afegeix que “el tema central és la plaça de la verdura”.

Entre molts records, del seu pas per l’emissora i, també, de la seva feina com a realitzador de vídeo, Ferrer exposa que “l’Arxiu s’ha d’anar digitalitzant i a veure si algun dia es fa alguna plataforma o alguna web de l’arxiu on es puguin penjar i veure”. “És material que forma part de la història, però necessites diners i hores per fer-ho, però és un material que no es pot deixar perdre perquè d’aquí a 50 anys encara serà més història”, conclou.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit