Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El vent deixa inutilitzable la pista coberta de Sant Andreu de Tordera

Altres incidències que es van registrar a Tordera pel vent van ser caigudes de pals de telèfon, llum i senyals de trànsit i arbres caiguts a camins i carreteres


L’episodi de vent ha deixat inutilitzable temporalment la pista coberta de Sant Andreu de Tordera. Segons el Servei Meteorològic del Maresme, aquest dimecres, al municipi es van arribar a ràfegues de 85km/h. Així, com diu l’Ajuntament de Tordera, es va activar el pla d’emergències municipal en fase d’alerta del VENTCAT.

El consistori assenyala que la incidència més important va ser a la pista coberta de Sant Andreu. Allà es va detectar que una de les parts laterals dels baixants pluvials i amb la força del vent s’anava doblegant amb el risc de trencar-se. Des de l’Ajuntament de Tordera expliquen que la Brigada municipal i els Bombers van ressituar la part afectada. Tot i això, els serveis tècnics de l’ajuntament i l’empresa responsable de col·locació de baixants avaluaran l’afectació per reparar-la i garantir la “màxima seguretat”, segons explica el consistori. Per aquest motiu, la pista quedarà tancada durant uns dies.

Altres incidències que es van registrar a Tordera van ser caigudes de pals de telèfon, llum i senyals de trànsit. També arbres caiguts a camins i carreteres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit