Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Blanes acull l’obra ‘Les Magnòlies’ avui i demà

Les Magnòlies s'estrena al Teatre de Blanes aquest divendres 1 de desembre a les nou de la nit, i l'endemà dissabte dia 2 a les set del vespre.


Els grups teatrals blanencs Xiroia i El Mirall actuaran al Teatre de Blanes amb l’obra Les Magnòlies aquest divendres i dissabte. Aquesta proposta és la tercera col·laboració entre El Mirall i Xiroia.

Les Magnòlies, escrita i dirigida per Pep Alum, reivindica el poder de la vellesa, la saviesa que rau en l’experiència acumulada. El seu títol es deu a la residència de gent gran on viuen els i les protagonistes de l’obra. Són un grup de dones i homes que no es resignen a viure sota la tirania d’una governanta que teòricament n’ha de tenir cura, però que, en realitat, viu la seva vida a força d’imposar la seva autoritat. Com que volen trencar aquesta situació, idearan un pla per capgirar la situació.

L’equip actoral el composen Roser Álvarez, Núria Baldrich, Jaume Claret, Mireia Font, Xavi Márquez, Fina Puig, Rosa Relat, Anna Soteras i Anna Torruella. En l’atrezzo i escenografia també intervé Oriol Gruart; Carlos González, Kore Velasco i Hugo González tenen cura dels llums i el so; Albert Torras s’ha encarregat de la fotografia del cartell i les il·lustracions d’Ovidi Alum al programa de mà.

Les Magnòlies s’estrena al Teatre de Blanes aquest divendres 1 de desembre a les nou de la nit, i l’endemà dissabte dia 2 a les set del vespre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit