test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El sopar solidari de la Corporació de Salut recull 8.000 euros


El sopar solidari en benefici del programa del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha recollit 8.000 euros. L’esdeveniment, celebrat a l’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar, tenia l’objectiu de recaptar fons per aquest programa de la Corporació que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies.

El SSID és un servei d’atenció a domicili dirigit a persones que es troben en situació de malaltia avançada i són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives. Des d’aquest servei de la Corporació s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals. Així, es dona suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament i suport emocional a la família.

El programa SSID es porta a terme gràcies al finançament de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). També de la Fundació Oncolliga Barcelona i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. A més, també compta amb el suport d’alguns ajuntaments. El xec de 8.000 euros recollits al sopar solidari ha sigut entregat a Rosa Tarré, cap de Responsabilitat Social Corporativa de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit