Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Servei de Suport Immediat a Domicili de la Corporació ha atès un miler de pacients en 10 anys


El Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha atès gairebé un miler de pacients en els seus deu anys. El SSID va néixer el maig del 2012 a l’Alt Maresme com un projecte únic a Catalunya. Posteriorment, el 2018, es va ampliar també als pacients de la Selva Marítima.

Els objectius del SSID són disposar de mecanismes àgils de suport extern al pacient i a la seva família i facilitar l’adaptació a la situació de deteriorament, de dependència i de progressió de la malaltia. També contempla atendre el desig del pacient i de la seva família al domicili. El servei el donen dos treballadors de l’empresa Vincles de Calella amb formació i experiència específica en cures pal·liatives.

Segons la Corporació, el perfil de pacients del Servei de Suport Immediat a Domicili és el de malalts crònics complexos, amb processos oncològics avançats o amb malalties degeneratives avançades. Així doncs, pacients que requereixen un recurs de suport personal domiciliari especialitzat i de ràpida activació.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit