Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El problema és que no ens creiem que la Selva té un potencial brutal que moltes comarques voldrien tenir; ho desconeixem i no ho promocionem”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Jennifer Pérez, consellera de Turisme del Consell Comarcal de la Selva, i Lluís Campmajor, representant del sector de turisme rural de l’Associació de Turisme la Selva. Hi hem parlat sobre la situació i la gestió turística de la comarca selvatana.

Campmajor assenyala que la comarca de la Selva “té una idiosincràsia molt especial i una realitat complementària”. “Tenim el que moltes comarques voldrien tenir: una part de la costa i una part d’interior”, apunta. Tot i això, assenyala que “falta que ens ho creguem i que treballem tots en la mateixa línia”. Una idea que comparteix Pérez: “tenim moltes opcions, però hi ha molt desconeixement, i no ens creiem que tenim una oferta en patrimoni, gastronomia, cultura i natura”. “La Selva és una comarca fantàstica”, conclou Campmajor.

En aquesta línia, Pérez diagnostica que “el problema és que no ens creiem la nostra pròpia comarca, que la Selva té un potencial brutal i no ho promocionem”. “Tenim un producte molt potent, però la marca Selva no apareix, i això és el que intentem potenciar”, explica la consellera comarcal. Per la seva banda, Campmajor apunta que “del que es tracta és de complementar-nos, si sona el potencial turístic, guanyem tots”.

Pel que fa a l’Associació, Pérez, que ara n’és la presidenta, exposa que una de les propostes que han impulsat és “donar assessorament tècnic en l’àmbit turístic als municipis que ens ho demanessin perquè hi ha ajuntaments que no tenen pressupost per tenir un tècnic de turisme”. D’altra banda, Campmajor també apunta que cal “intentar que hi hagi més participació de la part privada fa que aquesta associació tingui més reptes, més objectius”.

 

 

Amb el patrocini de:

1 COMENTARI

  1. Esteu segurs que voleu promocionar La Selva? Feu una ullada als pobles turístics de la costa i se us passaran les ganes. De moment deixarà de ser poble fins que poble sigui un record

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit