Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva rep la Medalla Josep Trueta


El doctor Joan Guix, president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha rebut la Medalla Josep Trueta. Aquesta distinció l’atorga el Govern de Catalunya i reconeix a les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i millora de la sanitat.

L’acte de lliurament va tenir lloc aquest passat dimecres 22 de febrer al Palau de la Generalitat.

Distingir una llarga trajectòria 

La trajectòria professional de Guix ha sigut cap del servei d’Urgències de l’Hospital de Calella i secretari de Salut Pública del Govern de la Generalitat. El doctor Guix, també ha sigut director de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i director regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

A més, Guix també ha estat el gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i de l’Institut Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment, Joan Guix és el president de la Corporació i vicepresident de la Societat de Salut Pública de Catalunya i Balears. També és vocal del Consell de Salut de Catalunya i membre investigador del Medical Anthropology Research Center de l’Institut d’Investigació Sanitàira Pere Virgili.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit