test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Mercat Municipal de Lloret tancarà durant un any per obres de rehabilitació


El Mercat Municipal de Lloret de Mar tancarà aquest dissabte 2 de setembre per iniciar un projecte de rehabilitació integral. Segons fonts del consistori, les obres començaran entre l’octubre i el novembre i es preveu que tinguin una durada de 12 mesos.

El projecte de rehabilitació del Mercat Municipal de Lloret es basarà en actuacions que prioritzin criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i digitalització. Així hos apunta l’Ajuntament de Lloret. D’aquesta manera, doncs, es farà una renovació total de la coberta i una gran façana oberta a l’exterior. També es preveu la contrucció de 12 parades, la rehabilitació i adequació de les dues plantes d’aparcament per a una vuitantena de vehicles, la digitalització de l’espai o la creació d’una aula gastronòmica, entre d’altres actuacions.

El Mercat Municipal de Lloret, ubicat al carrer Sènia del Rabic, es va inaugurar l’any 1984. Llavors tenia una setantena d’establiments d’alimentació, actualment, però, només queden 7 parades en funcionament. Durant aquests quasi 40 anys, el Mercat ha passat per reformes estructurals i de manteniment com la instal·lació de les noves portes d’accés o el canvi d’il·luminació amb tecnologia LED. Amb el projecte de rehabilitació actual, que s’ha pogut tirar endavant per l’obtenció d’un fons europeu Next Generation i per la finalització de la concessió als paradistes, l’objectiu és que el mercat esdevingui un referent comercial adaptat als nous hàbits de consum, segons l’ajuntament lloretenc. Així mateix, també vol ser un nou atractiu turístic singular.

El nou Mercat Municipal de Lloret de Mar està previst que s’inauguri l’any 2025.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit