Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Mercat de Mas Enlaire de Blanes tindrà un servei de ‘Click&Collect’


El Mercat de Mas Enlaire de Blanes posa en marxa, avui dijous, el servei Click&Collect. Aquest nou servei s’ha instal·lat a l’entrada principal del recinte i compta amb 4 taquilles refrigerades per poder mantenir en òptimes condicions els productes frescos. Des de l’Ajuntament de Blanes apunten que, en cas que la demanda ho faci necessari, s’augmentarà la capacitat amb més espais.

Els i les clientes podran fer ús del servei Click&Collect del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire si hi fan una compra mínima de 15€, per fer la reserva del locker (la taquilla). Des del consistori assenyalen que les comandes poden ser compartides entre diferents parades del mercat.

Segons l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu d’aquest servei és millorar l’opció de compra de molts consumidors que no poden accedir durant l’horari habitual del mercat. Així, amb el servei Click&Collect se’ls ofereix la possibilitat de recollir les comandes fetes durant el matí, a la tarda. L’horari per retirar-les serà de dilluns a divendres fins a les 20 h, i els dissabtes fins a les 15.45 h.

El servei Click&Collect funcionarà a través de les xarxes socials (Facebook i Instagram) del Mercat de Mas Enlaire de Blanes. Cada dia s’hi publicaran els diferents productes que es poden comprar a les parades amb els telèfons corresponents perquè els clients puguin fer la seva comanda. La comanda es pagarà per Bizum i el client rebrà un QR per obrir l’espai del servei corresponent i fer la recollida.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit