Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme inaugura una nova edició de Temps de Maduixes

Arriba el Temps de Maduixes. Des d’aquest divendres i fins el 29 de maig, les maduixes, producte típic de la costa maresmenca, seràn les protagonistes de diferents propostes gastronòmiques de la comarca. Més de 40 productors i restauradors de 18 municipis del Maresme oferiran les seves creacions culinàries amb la maduixa com a ingredient principal.

Entre els participants destaca la cuinera Ada Parellada, propietària del restaurant barceloní Semproniana. Parellada presentarà dues receptes amb maduixes del Maresme col·laborant amb productors locals.

Degut al clima i l’orografia més muntanyosa del Maresme, les maduixes s’han convertit en un producte característic de la comarca. La major part de les maduixes que es conreen al Maresme es comercialitzen al mercat interior.

Gemma Masó
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!